Profil


Peter Warming
Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Er endvidere uddannet revisor HD(R), med 8 års baggrund indenfor økonomi og skat. Derfor er han også en særdeles kompetent rådgiver, når det gælder boligøkonomi og øvrig privat økonomi.

Pris og kvalitet skal harmonere
Hos Warming Bolig er du sikker på at få, det du betaler for. Tilmed får du et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der ikke er tilknyttet nogen kæde. Vi er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Vi lægger vægt på kvalitet, ordentlighed, fornuft, reel rådgivning – og i særdeleshed på, at vores kunder også taler pænt om os efter handlen er afsluttet.

Vores standard er høj hele vejen igennem – lige fra præsentationen på internettet, i aviserne, den fysiske fremvisning og gennemførelsen af bolighandlen.Det koster ikke noget at lade os give et tilbud på at sælge din bolig. Så ring på 30 50 60 00 og bliv overbevist om, at du kan have tillid til Warming Bolig. Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage fra kl. 10.00 – 18.00.

Næsten landsdækkende
Warming Bolig bor midt i Danmark, men arbejder over det meste af landet. Vi benytter vores hjemsted i trekantområdet som en central base til at nå bredt ud til købere og til sælgere i hele landet. Vi er lokale i Jylland og har mange års erfaring fra handel i København og i Nordsjælland. Til dagligt er vi repræsenteret i både øst og i vest. Vores kontaktflade er stor – også i udlandet. Alt handles i dag via internettet, og tidsmæssigt befinder vi os mindre end to timer fra København, og een time fra Århus. Således skaber vi ofte kontakt på tværs af lokalmarkederne.

Markedsføring
Ejerlejligheder, liebhaverboliger, villaer, landejendomme, sommerhuse – alt indenfor boliger – markedsføres på: www.liebhaverboliger-danmark.dk
www.boligsiden.dk
www.boliga.dk
www.keybo.dk
www.dba.dk….. og på alle kædemægleres websider. Helt specielle ejendomme markedsføres også på: www.liebhaver-boliger.dk, som tilbyder een af de bedste netplaceringer i landet for denne kategori af ejendomme.